2019-06-10 08:32:00• hírek • Bede Emőke

Biciklist sodort el egy autós Szatmárnémetiben

A kellemes meleg beálltával egyre többen döntenek úgy, hogy előveszik a kerékpárt és két keréken teszik meg a máskor autóval vagy tömegközlekedéssel bejárt távokat. Ennek okán a forgalom résztvevőinek nem csak a kisebb-nagyobb gépjárművekre, hanem a biciklisekre is fokozott figyelmet kell fordítaniuk.

Elég ugyanis egyetlen óvatlan pillanat, legyen szó a kerékpárosról vagy épp az autóvezetőről, és már meg is történik a baj. Nem volt ez másként hétfő reggel sem, a Szamos-piac közelében, ahol egy személyautó elsodort egy biciklist, aki ennek okán a földre került. A balesetben érintett sofőr azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót, s bejelentése nyomán egy mentőautó és több rendőregység érkezett a helyszínre. Mint utóbb kiderült, a kerékpárosnak szerencsére nem esett bántódása az esést követően.



A sofőrt ennek ellenére alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, a fújás eredménye negatív lett. Az eset tehát csak anyagi károkkal járt, viszont a tanulságot mindannyian levonhatjuk az esetből: üljünk autóban vagy épp biciklin, éber figyelemmel kell követnünk a forgalmat, hiszen egy-egy előre nem látott malőr akár a mostaninál komolyabb következményekkel is zárulhatott volna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: