2015-05-18 16:16:51• hírek • Szatmár.ro

Bicajos újdonságokkal ismerkedhetsz a jubileumi Tour de Turon

Az Autowebshop.ro bemutatja a Thule 2015-ös bicajos újdonságait a Tour de Tur céljában.

Május 23-án, szombaton szervezi meg immár tízedik alkalommal a Erdélyi Kárpát Egyesület szatmárnémeti szervezete partnereivel a Tour de Turt. A szatmári bicajosok legnagyobb versenye és baráti hangulatú találkozója most is az időjárás alakulásától függetlenül megszervezésre kerül. A nagy versenyben a férfi versenytáv 52 km, míg a női 38 km hosszúságú lesz.

A versenyre való előregisztráció május 21-én délelőtt 11 órakor zárul. Ezt az időpontot követően a versenyzők csak személyesen regisztrálhatnak, a verseny helyszínén reggel 8:00 és 9:30 között. A verseny útvonalával, az előregisztrációs lehetőségről pedig bővebben a www.tourdetur.ro honlapon kaphatsz további információkat.

A Tour de Tur programjában egy igazi újdonság is szerepel: első ízben kerül megszervezésre a TdT Lake Race, amely egy körverseny lesz csapatok számára.

Ahogy az lenni szokott, a verseny a Muzsdalyi tónál ér majd véget. Itt finom, helyben készített bogrács-gulyással várják majd a fáradt kerekeseket. De más programok is lesznek a versenyt követően: lehetőség nyílik például a 2015-ös év bicajos újdonságainak a megismerésére is. A Thule-termékeket forgalmazó Autowebshop.ro standjánál ugyanis a bicajozás szerelmeseinek azokkal a legújabb termékekkel lesz lehetőségük közeli barátságot kötni, amelyeket a kerékpárosok életének a megkönnyítésére dolgozták ki az elismert márka mérnökei. Itt az internetes áruház nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai mutatják majd be ezeknek az eszközöknek az előnyeit és használatát.

A szatmárnémeti székhelyű Autowebshop.ro 2013-ban és 2014-ben is elnyerte a Románia Legjobb Autós Webáruháza címet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: