2011-10-21 11:10:03• hírek • Póti Orsolya

Bibliaismereti Vetélkedő az esperesi hivatalban

Október 22-én, szombaton rendezik meg immár ötödik alkalommal az egyházmegyei szintű Bibliaismereti Vetélkedő. A népszerű vetélkedőnek ezúttal a Szatmárnémeti Református Gimnázium, pontosabban a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalának tanácsterme ad otthont.

Idén is megszervezik a Bibliaismereti Vetélkedőt, amelyre több, négy diákból álló csapatot várnak. A vetélkedőre október 22-én, szombat délelőtt 9 órától kerül sor a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban - tudtuk meg Rácz Ervintől, a Szatmári Református Egyházmegye sajtóreferensétől.

A vetélkedő programját Ilonczai Zsombor iskolalelkész állította össze, témája pedig János Evangéliuma lesz. A rendezvény Rácz Ervin erdődi lelkész igehirdetésével kezdődik.  A csapatok változatos feladatokra számíthatnak: írásbeli és szóbeli próbákon, játékos vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat.

A győztes csapatok tagjai bejutnak az egyházkerületi döntőbe, amelyre november 26-án kerül sor a Nagyvárad melletti Jankafalván. A vetélkedőre jellemző, hogy főként a kisebb gyülekezetekből jelentkeznek csapatok, a szervezők remélik a jövőben a nagy gyülekezetek is bekapcsolódnak a színvonalas rendezvénybe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: