2010-02-22 14:09:06• hírek • Szatmár.ro

Bibliai hétvége felnőtteknek

„Mit nevez csodának a Biblia?" címmel február 26-28. között bibliai hétvégét tart felnőtteknek a Katolikus Magyar Bibliatársulat és a Szatmári Római Katolikus Püspökség Világiak Irodája.

A résztvevők a Szentírásban szereplő csoda-történetekkel fognak szembesülni, hogy azok titkát hittel kutassák, üzenetét a mai kor embere, de személyes életük számára is megértsék.

„Aki nem hisz a csodákban, az igazából nem realista" - állítja egy mondás. Akik pedig rábízzák magukat Istenre, és Jézussal igazi kapcsolatba kerülnek, életükben - ma is, akárcsak Jézus korában - csodálatos módon megtapasztalják az ajándékba kapott üdvösséget. Erre kíván indító ösztönzést nyújtani a program.

A Conta utca 2-es szám alatti Szent Alajos Konviktusban pénteken 17 órától megrendezésre kerülő bibliai hétvége kísérői Ft. Nagy József gyulafehérvári teológiai tanár, és Magos Gyöngyvér lesz, a marosvásárhelyi Katolikus Magyar Bibliatársulat munkatársa. A résztvevők hozzájárulásai: 30 lej-szállás és ellátás esetén és 10 lej-szállás nélkül. Az érdeklődő kérdéseket és a jelentkezéseket február 23-ig, a 0261-715011-es telefonszámon és a vi@szatmariegyhazmegye.ro E-mailcímen várják.


A bibliai csodák nyomába erednek a bibliai hétvége résztvevői
A bibliai csodák nyomába erednek a bibliai hétvége résztvevői


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: