2011-12-06 17:25:07• hírek • Póti Orsolya

Bezárult a Caritas Szervezet Mikulás Bazárja

Immár hatodik alkalommal rendezett Mikulás Bazárt a Szatmári Caritas Szervezet december 2-6., között a Corneliu Coposu sétányon. A vásár utolsó napjára a Mikulás is kilátogatott és ajándékkal lepte meg az arra sétáló gyerekeket.

A fogyatékkal élő gyermekek megsegítéséhez járultak hozzá mindazok, akik a Szatmári Caritas Szervezet Mikulás Bazárján vásároltak kedd délutánig. A Coposu sétányon felállított házikókban hét közben 9-18 óra, szombaton pedig 9-14 óra között lehetett beszerezni ajándéktárgyakat, fenyőfadíszeket, játékokat és egyéb érdekességeket.

A portékák ára 50 banitól 40 lejig terjedt, az így összegyűjtött pénzzel pedig a Szent József Rehabilitációs Központ gyerekeit támogatja a Caritas. Szodoray-Parádi Réka, a szervezet munkatársa a Szatmár.ro-nak elmondta: az idei vásár volt a legsikeresebb, hiszen az eddigi éveknél nagyobb összeg - több mint 4.000 lej - gyűlt össze a fogyatékos gyerekek javára.

A bazár a kicsiknek is meglepetéssel szolgált: kedd délben a Mikulás is a környéken járt és megajándékozta azokat a gyerekeket, akik verssel, szavalattal kedveskedtek neki.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: