2007-10-22 14:00:46• hírek • Szatmar.ro

Beyoncé Kolozsváron

beyonce_knowlesMa este 20:00 órakor élőkoncertet ad az amerikai díva a kolozsvári Ion Moina stadionban.

Ma este kerül megrendezésre az amerikai énekesnő, Beyoncé Knowles, világkörüli turnéjának romániai koncertje. A kolozsvári koncert a “The Beyoncé Experience” nevet viselő turné egyik állomása, amely a “B’Day” című, legújabb Beyoncé albumot hivatott népszerűsíteni.

Az eseményt nem bízták a véletlenre, ugyanis a mintegy 20 tonnányi felszerelést, többek között fény és hangtechnikát, Németországból hozták. A színpad mérete is igencsak említésre méltó, amely 24 méter hosszúságával, 20 méter szélességével és 20 méter magaságával semmiképp sem mondható aprónak. A felszereléseket egy charter járattal szállították a kolozsvári repülőtérre, ahonnan nem kevesebb mint öt kamion szállította a helyszínre a kellékeket. A show látványelemeihez tartozik egy ledfüggöny és egy óriási képernyő, amely Beyoncé turnéjának kelléke, és amely értesülésünk szerint eddig még nem használt technikai újdonságnak számít.

A stadion kapui 16 órakor nyílnak meg a közönség számára, ezt követően DJ Dunn és DJ Zakaos melegítik be a közönséget egészen 20 óráig, amikor a díva fellép a színpadra.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: