2014-01-16 09:17:03• hírek • Blikk.hu

Bevették Stohl Andrást a Heti hetesbe

Fo­tó: Veres Viktor
Fo­tó: Veres Viktor

Több év kihagyás után visszatér a képernyőre Stohl András! A feleségével, Ancsikával második közös gyermekét váró színész titkos tárgyalásokat folytat a Heti hetes főszerkesztőjével, Ónodi Györggyel.

A hírek szerint már minden lényeges kérdésről megállapodtak, s csak napok kérdése, hogy hivatalosan is aláírják a megállapodást.

- Igaz a hír. Valóban megkerestük Stohlt Andrást, hogy szerepeljen a Heti hetesben. Örült a felkérésünknek, és egy percig sem hezitált. Rögtön igent mondott, aminek természetesen nagyon örülünk - erősítette meg információnkat Ónodi György, aki szerint csak Bucin múlik, meddig szerepel a humor nagyágyúi között.

- András megkérdezte, hogy beugróként vagy hosszabb távon számítunk-e rá. Azt feleltem neki, hogy „ezt te döntöd el". Az anyagiakról, ahogy eddig, úgy most sem vagyok hajlandó beszélni, mert ez senkire nem tartozik. De annyit elárulok, hogy Stohl ugyanannyit fog keresni, mint a többiek.

Megkerestük Stohlt is, hogy beszéljen a visszatéréséről, de azt mondta, hogy próbál, majd udvariasan elköszönt, és letette a telefont.

Mióta kiderült, hogy Stohl felesége várandós, még a korábbiaknál is sokkal többet dolgozik, hogy mindent megtudjon adni a családjának. Az elkövetkezendő hónapban a Jó zsaru-rossz zsaruban, a Chicagóban, az Illatszertárban, a Danton halálában és a Mephistóban közel húsz alkalommal lép színpadra. Ha csak 60-70 ezer forint körüli előadáspénzzel számolunk, ez akkor is mintegy 1, 2 millió forint (18 ezer lej szerk. megj.) körüli fizetést jelent számára. Ehhez hozzájön még a próbapénz, ami körülbelül havi 200 ezer forint.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: