2017-08-16 15:32:35• hírek • Szatmár.ro

Bevetésekben gazdag napokon vannak túl a tűzoltók

Lakások és autók is égtek – volt munkájuk a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége dolgozóinak.

A tűzoltóság egy közleménybe sűrítve számolt be a sajtónak szerdán az elmúlt napokban végzett bevetésekről.

Augusztus 11-én kevéssel éjfél után egy lakástűzhöz riasztották őket - Avasfelsőfaluban kapott lángra egy lakóház. A tüzet sikerült megfékezni, a szerencsétlenséget valószínűleg egy kályhából kipattanó parázs okozta. Sajnos az operatív közbelépés ellenére szinte az egész lakás kiégett és a lángok martalékává vált 200 bála szalma is.

Augusztus 12-én 23.33-körül Szatmárnémetiben kapott lángra egy lakás, ám ez esetben jelentősen kisebb a kár. Tönkrement egy légkondícionáló készülék és leégett a tetőből 5 négyzetméter. A tűz oka egy zárlatos elektromos kábel volt.

Szintén egy zárlatos kábel miatt égett le egy melléképület a Batarcs községbeli Ugocsakomlós településen. Ott 3 köbméternyi faanyag lángolt egy fáskamarában. A fűtőanyag mellett megsemmisült néhány ott raktározott bútordarab is.

Augusztus 14-én 9.30-kor a szatmári tűzoltók a Muncii sugárúton voltak bevetésen. Ott egy tömbház pincéjében alakult ki tűz, a világításra használt gyertya lángjának köszönhetően.

Az elmúlt napokban két jármű is lángra kapott. 11-én Szokondon kapott lángra egy traktor, és teljesen kiégett, míg 14-én Szatmárzsadányban égett ki egy személygépkocsi. A tűz oka egy nem megfelelően szigetelt elektromos kábel volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: