2008-10-08 17:34:43• hírek • Parajdi Andrea

Bevásárlás ötvenezer négyzetméteren

Szeptemberben kezdték el az Armonia Pláza és a Carrefour kiépítését a Lucian Blaga sugárút végén. A munkálatok kiválóan haladnak, az átadásra már jövő év őszén sor kerülhet.

Szatmárnémeti néhány év alatt egy teljesen komplex kereskedelmi központtal bővül majd, ugyanis ezen a városrészen egy 50000 négyzetméteres terület fog beépülni különböző üzletekkel. A beruházás több fázisból tevődik össze, elsőként az Armonia bevásárlóközpontot (20000 m²), valamint a Carrefour hipermarketet (13000 m² ) építik ki, aztán további tízezer négyzetméteren valószínűleg barkácsáruház kap helyet. A kereskedelmi központban kétezer parkolóhelyet alakítanak ki.

Pietro Pazotti, az építkezés szatmárnémeti irányítója a Szatmár.ro-nak elmondta, nyolcvan üzlethelyiség kap majd helyet az Armonia bevásárlóközpontban, ahol minden valószínűség szerint a legnevesebb márkaboltokon kívül, bank, gyógyszertár, ajándékbolt, elektronikai cikkeket forgalmazó szaküzlet, valamint bababoltok is létesülnek. Egyszóval, minden kapható lesz, amire az embernek szüksége lehet. A Szatmárnémetiben létesülő bevásálóközpont a harmadik Armonia pláza lesz Romániában, egy már megnyílt Aradon, hamarosan pedig Brailaban is átadják.

Többször szárnyra kapott már az a hír, hogy az Armonia Plázában multiplex mozit is kiépítenek, mint kiderült a tervekben nem szerepel hasonló elképzelés. - Az Armonia Pláza egy kellemes, elegáns környezetet biztosít majd, ahol valóban lesz lehetőség a kikapcsolódásra is, azonban arról szó sincs, hogy mozival is ellátjuk. Ahhoz, hogy egy ilyen beruházás megvalósulhasson, más tervekre, több szintre lenne szükség, márpedig az Armonia épületnek még emelete sem lesz - magyarázza Pazotti.

A beépítésre váró terület.

A munkálatok jelenlegi stádiuma.

A beruházás látványterve.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: