2009-07-24 09:29:32• hírek • Parajdi Andrea

Bevállalós lányokat keresünk

Mindenki szeret őrültségeket csinálni - néha csak úgy megfeledkezni önmagáról és hagyni, hogy történjen valami, valami ami eltér a megszokottól, valami ami képes feldobni a szürke hétköznapokat. Neked kihívás egy mindent sejtető vizes póló- és popó verseny?? -Mindez természetesen csak a jó ízlés határain belül.

Aki még sosem járt, valószínűleg az is el tudja képzelni, milyen hangulatban telhet egy igazi motorostalálkozó. Ott aztán minden van ami szem szájnak ingere. A motorok kedvelői nem csak kétkerekű járműveiken érzik szabadnak önmagukat, hanem egy igazi partyn is a legtöbb korlátot átlépve mulatnak. A július 30 és augusztus elseje között Mezőpetriben megszervezésre kerülő V. Viking Moto Partyn sem szabnak határt a szórakozási lehetőségeknek.

A már amúgy is színes programkínálatot a Szatmár.ro is megpróbálja felturbózni, egy kis pikáns hangulatú - de szigorúan a jó ízlés határain belül zajló - vizes póló- és popó versennyel. Lányok tehát figyelem, itt a lehetőség, hogy ujjaitok köré csavarjatok több száz motorrajongót, úgy hogy közben mindenkinek csak annyit szabad látnia, amennyit ti magatok megengedtek.

A versenyre nem csak a hecc kedvéért érdemes jelentkezni, hanem azért is mert a három legtutibb csajt jutalmazni is fogjuk, nem is akármilyen ajándékokkal. A Szatmárnémetiben működő Red Zone Sex Shop biztosítja a díjcsomagokat. Felcsigázásként megsúgnánk, bizony bizony lesz majd erotikus fehérnemű, bilincs és műpénisz is a jutalmak között... de a többi legyen meglepetés.

Augusztus elsején, szombaton 18 órai kezdettel minden bevállalós lányt várunk az ötödik Viking Moto Partyn Mezőpetriben.


Neked kihívás egy mindent sejtető vizes póló verseny?
Neked kihívás egy mindent sejtető vizes póló verseny?


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: