2018-08-07 05:45:24• hírek • Blikk.hu

Betörtek Kembe Sorel házába

Horrorfilmbe illő pillanatokat élt át Kembe Sorel! A Jóban-Rosszban egykori sztárjához megpróbáltak betörni, ráadásul mindeközben otthon volt, éppen fürdött. Volt lélekjelenléte, elijesztette az illetőt.

Zuhanyoztam, amikor furcsa zajt hallottam. Gyorsan magamra tekertem egy törülközőt, majd kimentem megnézni, mi történik. Sok mindenre gondoltam, de arra nem, hogy a teraszomon egy idegen áll majd, és feszegeti az ajtót – idézte fel Agymenések című blogján a történteket Sorel. – Valahogy sikerült is kinyitnia, volt nála szerszám, talán feszítővas, nem tudom, nem láttam pontosan. Azt hiszem, a laptopomat akarta ellopni az asztalról. Abban a pillanatban egyébként nem is gondolkodtam, rögtön odarohantam, közben üvöltöttem vele, még káromkodtam is, hogy tűnjön innen, majd visszacsaptam az ajtót. A lába még oda is szorult, de sikerült kihúznia." - mondta lapunknak Sorel.


Ezzel a történet nem ért véget, s egészen megdöbbentő fordulat következett. A szorult helyzetben lévő, tetten ért betörő a testi épségét kockáztatva próbált menekülni.
 

Három méter magasan van a teraszom, ő pedig egyszerűen leugrott onnan. Nem akartam elhinni. Azt gondoltam volna, ha ilyen magasságból leveti magát, megsérül. De ez a betörő olyan volt, mint egy akrobata, semmi baja nem lett. Földet ért, majd elszaladt. Utólag gondoltam bele, hogy valahogy fel is kellett másznia. Gondolom, ez a specialitása, erre képezte ki magát” – tette hozzá a tévés.


​A történet folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: