2020-04-23 10:36:02• hírek • Bede Emőke

Betonszállítóval ütközött, majd árokba borult egy teherautó Dobrácsapátiban – Helyszíni képek

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséghez 10 óra 40 perc környékén futott be a segélyhívás, mely szerint közlekedési baleset történt a Szatmár megyei Dobrácsapáti (Apateu) területén.

A 112-es egységes segélyhívóra beérkező információk szerint egy teherautó és egy betonszállító ütközött össze, melynek következtében előbbi az árokba borult, a sofőr pedig a járműben ragadt. A helyszínre egy feszítővágóval felszerelkezett egység, egy tűzoltókocsi és egy SMURD-rohammentő sietett ki, ám mire megérkeztek, a bajba jutott sofőrnek sikerült egyedül kimásznia az oldalára dőlt kamionból. A mentősök természetesen kivizsgálták a férfit, és mivel szerencsére karcolások nélkül megúszta az esetet, ezért kérésének megfelelően kórházba sem szállították. Ezzel párhuzamosan a tűzoltók biztosították a terepet, hogy még véletlenül se alakulhasson ki tűz a sérült járművekben.


Úgy tudjuk, a betonszállító épp egy udvarról hajtott ki, amikor nem adta meg az elsőbbséget az úton szabályosan érkező teherautónak, hanem telibe találta azt, mely ennek következtében árokba borult. Információink szerint egyik járművezető sem fogyasztott alkoholt indulás előtt.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: