2018-12-19 08:32:41• hírek • Szatmár.ro

Betlehemező Hám János líceumos diákok a Szatmár.ro szerkesztőségében

Nagyon szépen köszönjük a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum diákjainak és Simon Laura tanárnőnek, hogy ránk is gondoltak a betlehemjárásban.

A legszentebb ünnep közeledtével minden egyes nap ajándék, melyet olyanokkal tölthetünk, akik örömet és derűt hoznak a szürke hétköznapokba. Így volt ez december 19-én, szerda reggel kilenc órakor is. Ekkor köszöntötték ékes műsorukkal szerkesztőségünket a licis diákok. A betlehemes hagyomány megelevenítése szívet melengető élményt ajándékozott a Szatmár.ro munkatársainak.

 

A 13 színészből és a fényképészből álló Csillagszórók színjátszó csoportban minden egyes diák megcsillogtathatta tehetségét. Volt itt egyéni és közös éneklés, kánonban szólt a karácsonyi énekszó. A csengő gyermekhangot citera- és furulyaszó kísérte. Megható szavalatok és versbe szedett történetmesélés váltották egymást a 20 perces performanszban.

 

A ház urát és apraja-nagyját köszöntötték legvégül a nebulók. Szerkesztőségünk pedig kis vendéglátással és figyelmességgel hálálta meg a bátor színjátszó csapatot.

 

Reméljük, jövőre is ellátogatnak hozzánk a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum diákjai Simon Laura tanárnő kíséretében. Szeretettel várjuk őket!

 

 

Betlehemes előadás a Hám János Líceum tanulóinak előadásában

Betlehemes előadás Simon Laura tanárnő és a Hám János Líceum tanulóinak előadásában. Köszönjük szépen a csodás műsort! Kellemes karácsonyt kívánunk!

Posted by Szatmar.ro on Wednesday, December 19, 2018
Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: