2014-12-16 09:25:57• hírek • Szatmár.ro

Betlehemes találkozót tartottak

Tizenkét betlehemes csapat lépett színpadra: láttunk előadást román és német nyelven is!

A székely-Kapuk-Zöld-Kapuk láz igen magas fokon tombol Szatmárnémetiben és a megyében: szinte minden iskola részt vesz egy-két csapattal a vetélkedőn, amelyen a legjobbak egy horvátországi táborozást nyerhetnek.

Sebesi Ibolya és Kállay Karola, a vetélkedő területi vezetői hétfő délután betlehemes találkozót szerveztek a résztvevőknek, közülük pedig 12 csapat igent is mondott a felkérésre. A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ termében léptek színpadra a gyerekek, akik magyar, román és német nyelven adtak elő betlehemes játékot.

A találkozón részt vett: a Karizma (Mikolai Gellért Sándor Iskola), a Csillagok (Dr. Vasile Lucaciu Általános Iskola), a Jómadarak (Szamosdarai Általános Iskola), a Csillagfény (Hadadnádasd), a Hajnalcsillag (Avasújvárosi Általános Iskola), a Kincskeresők (Mircea Eliade Általános Iskola), a Napkelet (Szent László Plébánia, Krasznabéltek), a Borostyán (Balcescu-Petőfi Általános Iskola), a Mustármag (Aurel Pop Zene és Képzőművészeti Líceum), a Reménység (Vasile Lucaciu Általános Iskola), a Kék Virág (Kölcsey Ferenc Főgimnázium) és a Bem unokái (Szamoskrassói Bem József Általános Iskola) csapata.

Betlehemes találkozót tartottak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: