2009-04-01 16:03:37• hírek • www.samsung.hu

Új Samsung mobilok

A Samsung nemrégiben bejelentette két új terméke - az S5600 és az S5230 - piaci bevezetését, melyekkel megerősíti piaci szerepét az egyre népszerűbb, érintőképernyős készülékek piacán.

"A SAMSUNG S5600 és S5230 az érintőképernyős portfóliónk meghatározó termékei. Mindkét készülékre egyaránt jellemző a stílusos design és az intuitív kezelőfelület." - mondta JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője. "Eltökélt szándékunk, hogy érintőképernyős portfóliónkat olyan telefonokkal erősítsük, amelyek között minden felhasználó talál életstílusához illőt. Két új termékünk izgalmas élményt nyújt minden felhasználónak - tette hozzá.

SAMSUNG S5600
Keskeny és kompakt design jellemzi a készüléket, amelyet számos multimédiás alkalmazással is felszerelt a gyártó. A felhasználó egyedülálló mobil-élményt kap az S5600 használata során.

A telefon 2,8 hüvelykes QVGA teljes érintőképernyővel és TouchWiz kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy a felhasználó a maga ízlésére formálhassa a készüléket. Egyetlen érintéssel a képernyőre „húzhatjuk" a leggyakrabban használt widget-eket, a kedvenc alkalmazásaink közé. A 7,2 Mbps adatátviteli sebesség mellett internetezni is kényelmesen lehet a teljes érintőképernyőn.

A SAMSUNG S5600 3MP kamerája a legmodernebb digitális kamerák funkcióival, például mosoly felismeréssel is rendelkezik. Szintén beépített alkalmazás a zenefelismerés a Shazam ‘Find Music' szolgáltatásának segítségével. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a hallott dal gyors, egyszerű azonosítását. A zene felismeréséhez mindössze rögzíteni kell a dal egy részét, és elküldeni azt a Shazam szerverére. Pár egyszerű lépés segítségével máris kiderül, melyik zeneszámról, és előadóról van szó. A keresett dal sok esetben megvásárolható a mobilszolgáltatók zeneáruházaiban. A file-ok átalakítása sem okoz gondot a multi codec támogatásnak köszönhetően, beleértve a H.263, MPEG4, WMV formátumokat is. A telefon 80 MB belső memóriával rendelkezik, amely memóriakártya segítségével 8 GB tárkapacitással bővíthető, így a multimédiás tartalmak tárolására is bőven marad hely.

SAMSUNG S5230
A telefon a legmodernebb multimédiás alkalmazásokkal rendelkezik amellett, hogy mindössze 11,9 mm vastag. 3.0" WQVGA teljes érintőképernyőjével és TouchWiz kezelőfelületével a SAMSUNG S5230 lehetővé teszi felhasználójának, hogy élvezettel és intuitív módon használja mobiltelefonját. A ‘Photo contact' alkalmazás segítségével a felhasználónak csak meg kell érintenie a kijelölt fotót, ha fel akarja hívni a hozzárendelt ismerősét. A változatos multimédiás alkalmazásokat kiegészíti egy 3MP kamera és QVGA@15fps támogató video felvevő. Az S5230 a DNSe-t is támogatja a könnyebb használhatóság és a jobb hangminőség érdekében. A mobilban zenefelismerő is van a Shazam ‘Find Music' szolgáltatásával. Annak érdekében, hogy a fenti multimédiás alkalmazásokat a lehető legjobban kiélvezhessük, az S5230 50 MB belső memóriával rendelkezik, amely memóriakártyával plusz 8 GB tárkapacitással bővíthető.

A SAMSUNG S5230 felhasználói könnyedén internetezhetnek készülékükkel az auto-rotációnak- és a WiFi kapcsolatnak köszönhetően. A SAMSUNG S5230 olyan felhasználóbarát alkalmazásokkal is hozzájárul a felhasználói élményhez, mint a ‘Gesture lock', vagy a kézírás felismerés.

A két új Samsung mobil

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: