2018-04-05 06:08:05• hírek • Blikk.hu

Betelt a pohár: pert indít Berki ellen Hódi Pamela

Hódi Pamela megelégelte, hogy – állítása szerint – képtelen elérni gyermeke édesapját, Berki Krisz­tiánt, amikor kislányukkal kapcsolatban kell döntéseket hoznia. Az édesanya pert indít Berki ellen, hogy a bíróság megváltoztassa a láthatási szabályokat.

– Peren kívül nem tudtunk megegyezni, mert az utolsó két megbeszélésen nem jelent meg Nati édesapja, és finoman szóval is felháborító dolgokat akartak a megegyezésbe beletenni. Ezért tereltem jogi útra a dolgot. Ha nem tudunk közösen döntést hozni, mert a kislányom apukáját képtelen vagyok elérni, akkor meghozom a döntést egyedül. Nekem az a fontos, hogy gyermekünk, Nati boldog legyen! – mondta el a Blikknek Hódi.
 

Az édesanya a Mokkában elmondta: Berki letiltotta a telefonszámát, mert a férfival szinte soha nem sikerül beszélnie, vagy az asszisztensét, vagy a férfi új kedvesét, Mazsit éri el. Vele azonban a gyerek ügyében nincs mit megbeszénie. Ezt Mazsi számára is nyilvánvalóvá tette. – Meg is mondtam, hogy ő számomra egy senki – közölte Hódi.
 

Pamela kezdetben egy táblázatban vezette a kis Natasa Zselyke (4) láthatását, és állítása szerint arra törekedett, hogy a kicsi minél többet találkozzon az édesapjával, de azt mondja, ez a rendszer már egy ideje nem működik. Ezért új alapokra szeretné helyezni a Berkivel kötött megállapodást, s júniusban tartják az első tárgyalást.
 

– Arról, hogy mit szeretnék, addig nem árulok el részleteket, amíg bíróság elé nem állunk – jelentette ki Pamela.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: