2020-08-03 07:48:51• hírek • Blikk.hu

Betegsége miatt végrendeletet írt Klapka György fia

Édesapja, Klapka György (†88) halála után két évvel sem találja a helyét az Aranyember legkisebb fia.

Dennis (32) elkeseredett: barátja, szerelme kihasználta, de testvéreire sem igazán számíthat. Betegsége miatt kénytelen végrendelkezni, de nem rokonokra, hanem egy macskamenhelyre hagyná vagyonát. Klapka legkisebb fia az egyetlen a gyerekek közül, akinek nincs családja. Bár az örökség szétosztása óta anyagilag rendbe jött, mégsem boldog.


–Egyedül vagyok, mint az ujjam, csupán a Mia Alapítványtól örökbe fogadott cicáimtól kapok önzetlen szeretetet – sóhajtott Dennis, aki fájlalja, hogy idősebb testvéreivel apjuk végakaratának ismertetésekor találkozott utoljára, illetve nemrég a húgával, az örökségüket képező utolsó ingatlan eladása miatt.


– A testvéreim nem kíváncsiak rám, nem is beszélünk. De másokkal sem jártam jobban, ahogy pénzhez jutottam, lehúztak, majd odébbálltak. Sajnos a 9 éve elhunyt édesanyám, Mary Zsuzsi jólelkű naivságát örököltem. Apám nagyon haragudna, amiért hagytam, hogy kicsalják a pénzemet – mondta Dennis, aki nagyságrendileg 50 millió forintot örökölt az Aranyembertől, amelyből néhány millió tartaléka maradt az otthonteremtés után.


– Még albérletben laktam, amikor befogadtam egy barátomat, így feleződött a költség. Ő segített bevásárolni, kórházba vinni, amikor epilepsziás rohamom volt. Azt hittem, van egy ember, akire számíthatok. Szép apránként másfél millió forintot költöttem rá, de az adósságával odébbállt – mesélte Dennis, aki már új, háromszobás saját lakásában él, amelyet most lapunknak is megmutatott. Bár nemrég a szerelem is rátalált, de ez a boldogság sem tartott sokáig.


– Megismerkedtem egy lánnyal. Nagy volt a szerelem, ajándékok, vacsorák, aztán a lány kölcsönkért 150 ezer forintot, hogy megadja. Persze segítettem neki, de egy roham miatt megint kórházba kerültem. Mire hazajöttem, eltűnt – mesélte keserűen Dennis, aki most már alig bízik az emberekben.


– Pedig nagyon vágyom családra, mert nekem ebben nem volt részem soha. Mivel beteg vagyok, s egyedül bármikor belehalhatok egy rohamba, eldöntöttem, hogy végrendelkezek. A körülöttem lévő emberek azonban jelenleg nem érdemlik meg, ezért állatokat mentő alapítványra vagy macskamenhelyre hagyom a vagyonomat – árulta el a Blikknek Dennis, aki a családból egyedül édesapja özvegyével tartja a kapcsolatot.


– Kiss Mari pici koromtól nevelt minket a húgommal, ő az egyetlen, akit bármikor felhívhatok.


Klapka legkisebb fia nyelveket beszél, nemrég kapott egy magas fizetéssel járó állásajánlatot, így ősztől munkába áll. Emellett szeretné, ha magánélete is rendbe jönne, vár egy szerető lányra és gyermeket is szeretne, de többé nem hagyja magát kihasználni.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: