2014-04-24 13:35:36• hírek • Kocsis Zoltán

Beteget szállító mentővel ütközött a fiatal lány Szatmár megyében

Három komolyabb közlekedési baleset történt szerdán Szatmár megyében, és érdekes módon a személygépkocsik közül csak Volkswagenek érintettek. Mind a négy baleset a Szamostól északra történt. Összesen négyen sérültek meg, ám szerencsére ők is csak könnyebben.

Avasújvárosban egy 20 éves fiatal lány Volkswagen típusú személygépkocsijával nem adott elsőbbséget egy mentőnek és beleütközött a szintén Volkswagen típusú gépkocsiba. A mentő egy pácienst szállított, de annak állapota nem tette szükségessé a fény- és hangjelzések használatát.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett. A fiatal nő 60 napra vezetői engedély nélkül maradt és 255 lej bírságot kell kifizetnie. Amennyiben ezt nem teszi meg 48 órán belül, akkor az összeg megkétszereződik.

Nem maradt jogosítvány nélkül viszont az a 24 éves motoros, aki Meggyesgombáson sodort el egy 16 éves lányt. Mert nem is volt neki. Mindez a helyszíni vizsgálatok során derült ki. Akárcsak az, hogy alkohol befolyása alatt állt - 0,38 mg/l koncentrációt mutatott ki a szonda. A férfi ellen ittas vezetés, jogosítvány nélküli vezetés, valamint gondatlanságból okozott testi sértés miatt indítottak eljárást.

Volkswagenjével nem adott elsőbbséget egy 40 éves nő Aranyosmeggyesen, a gépkocsi pedig a wolfsburgi gyár egy másik járművének ütközött. Utóbbi autó 28 éves női utasa könnyebb sérülésén kívül más sértetlenül úszta meg az esetet. A két gépkocsivezető alkoholtesztje negatív eredményt mutatott.

Végezetül szintén könnyebb sérülésekkel szállították az Avasfelsőfalui Városi Kórházba azt a 13 és 14 éves kislányt, akik előbbi szüleinek udvarán borultak fel egy quaddal Avasújfaluban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: