2013-04-24 12:32:53• hírek • Szatmár.ro

Beteg gyerekeken segít a Harag György Társulat

A Szatmárnémeti Északi Színház jegypénztárában még kaphatók jegyek a hétvégi jótékonysági előadásra, amelynek teljes bevételével a Hans Lindner Alapítvány Reménysugár elnevezésű programját kívánja támogatni a Harag György Társulat.

A társulat a tavalyi évadban már nagy sikerrel mutatott be hasonló jótékonysági produkciót, amely jóvoltából akkor nagyobb pénzösszeggel járulhatott hozzá a daganatos betegségekben szenvedő gyerekek gyógyulásához.

Segítsen Ön is felajánlásával jobbá tenni a betegek gyermekek mindennapjait, és váltson jegyet a Ludas Matyi Szatmárban című Fazekas Mihály, Móricz Zsigmond és Bessenyei István által jegyzett zenés produkcióra!

Az előadás 2013. április 28-án, vasárnap délután 5 órai kezdettel tekinthető meg a Szatmárnémeti Északi Színház nagytermében. A karitatív célú előadás valamennyi korosztály számára ajánlott, hiszen kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást jelent. Belépőjegyek 12 lejes minimális egységáron válthatók. Az érdeklődők a jegyárnál nagyobb összegű felajánlásokat is tehetnek a belépő megvásárlásakor a színház jegyirodájában.

Bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon lehet érdeklődni. Jegyek a színház Horea úti jegypénztárában válthatók hétköznap 10 és 17 óra között, szombaton 10 és 13 óra között, vagy előadások előtt egy órával.

Az előadást román felirattal játssza a társulat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: