2011-12-17 18:19:26• hírek • Szatmar.ro

Beszorult gépjárművébe a sofőr a baleset után

Illusztráció
Illusztráció

A Szatmár Megyei Tűzoltóság péntek este 21.17 perckor kapta a riasztást, hogy súlyos közlekedés baleset történt a 192-es megyei úton, Szatmáudvari közelében. Az ütközés következtében a gépkocsi vezetője bent ragadt a ronccsá tört autóban.

A sajtóközlemény szerint a tűzoltóság munkatársai, egy mentőautó valamint két, az autóba ragadtak kimenekítését szolgáló speciális egység öt perc alatt ért ki a helyszínre. Ott kiderült, hogy az SM-86-STT rendszámú, BMW márkájú autó szenvedett súlyos balesetet. A gépkocsi sofőrje bent ragadt a roncsok között, az ő kimenekítése majd húsz percet vett igénybe. A mentés miatt fél órát állt a közúti forgalom.

A rendőrség első vizsgálatai szerint a 19 éves, Szamosberencére való A.G. a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát autója fölött és az út menti fának csapódott.

A járműben további két utas, a 21 éves S.L valamint a 16 éves F.Z. tartózkodott. A SMURD egységei mindhármójukat a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályára szállították, a sofőr állapota súlyos.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: