2009-07-09 15:27:22• hírek • www.ma.hu

Titkolják Bochkor betegségét

Három napja nincs adásban a rádiózás fenegyereke - Bochkor Gábor telefonon se jelentkezett be, Boros Lajos pedig elárulta: hetek óta küzd betegséggel a kollégája. De hogy mi a gond, az egyelőre rejtély.

Hetek óta küzd a kórral Bochkor Gábor, s most már három napja nem hallható a Sláger rádióban - kollégája, Boros Lajos szerint csak kicsit lebetegedett, "nem bubópestis, nem agytumor, gyógyulgat". Nem mondják meg, mi a baj, nehogy a betegség híre elterjedjen a bulvársajtóban - közölte.

Bochkor azonban még mindig nem épült fel. Kedden Boros már úgy nyilatkozott, lehet, hogy Gábor olyan gyógyszereket szedett, ami csak a tüneteket szüntette meg, a betegséget nem.

Tegnap reggel Boros azt mondta, Bochkor mindössze náthás, megmondani azonban nem tudta, mikor lesz hallható újra a rádióban - adta hírül a Napi Ász.

 

Bochkor Gábor és kollégája évek óta vezeti közösen Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli műsorát. Összeszokott párosnak számítanak, együtt szórják a poénokat. Vannak azonban, akik szerint a barátság csak a mikrofonok mögött az igazi kettejük között, a valóságban egész más a helyzet. Sőt, felreppentek hírek arról, hogy a stúdión kívül Bocsi és Boros nincsenek is beszélőviszonyban egymással. Egy áprilisi adásban elhangzott viccelődés - melyben Gábor azon élcelődött, mit tud a szegénységről Lajos, hiszen gyerekkorában libamájjal etették - csak alátámasztani látszott a pletykát.

Bochkor addig heccelte kollégáját, míg Boros Lajos az adás közepén fel nem állt, és távozott a stúdióból, Bocsi pedig egy hallgatói üzenetre reagálva azt mondta: nem érti, miért kéne elnézést kérnie kollégájától. Ám Boros Lajos később úgy nyilatkozott az esetről, hogy szó sincs közte és Gábor közt rossz viszonyról, nincs egymással semmi gondjuk. Sőt, úgy is mondhatná, hogy "szerelmesek".

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: