2009-06-26 09:53:47• hírek • Gozner Gertrud

Fiatalkorút keresnek

A rendőrség közleménye szerint a szatmárnémeti RCS-RDS telefon-, internet-, és kábeltévé szolgáltató kasszáját egy 16-18 éves kiskorú rabolta ki, aki egy játékpisztollyal fenyegette meg az alkalmazottakat.

Miután több szemtanút kihallgattak és kielemezték a biztonsági kamerák által készített felvételeket a nyomozók megállapították, hogy a fegyveres támadó különbözik a márciusi rablás elkövetőjétől. Ezúttal a rendőrök egy 16-18 év közötti fiatalt keresnek, aki 1,65 méter magas, szőke hajú, fekete színű szemei vannak és elhanyagolt külsejű. A fiatal a rablás során szerényen volt öltözve, egy koszos sárga pólót és bermudanadrágot viselt.

A március 17-ei támadást szintén egy férfi követte el, azonban neki mások az ismertető jegyei: 30-40 év körüli, magas és barna hajú. Viszont az elkövetés módja szinte azonosnak mondható, mindketten egy pisztollyal fenyegették meg a kasszás-nőt, majd gyalogosan távozva gyorsan eltűntek a kinti tömegben. Ebben az esetben a rablónak 2800 lejt sikerült zsákmányolni, a korábbi támadáskor a kár nagyobb volt, akkor 5000 lejt vittek el.

A Golescu híd lábánál elkövetett rablás gyanúsítottjainak köre egyre szűkül és nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a két rabló ismeri egymást - nyilatkozta a rendőrségi sajtószóvivő. Roxana Cristea kifejtette, a fegyverről, amivel megfenyegették az alkalmazottat bebizonyosodott hogy nem valódi. Ugyanis a szürke színű kis méretű pisztoly nem egyezik egyetlen létező fegyverrel sem. A rendőrség a rablás után nagy erőkkel fogott neki az elkövető felkutatásának, több helyen a megyében és a városban ellenőrző pontokat hoztak létre az utakon, egyelőre eredménytelenül.


Fiatalkorú rabolta ki második alkalommal a kasszát.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: