2009-01-23 15:41:22• hírek • Ferenczi Noémi

Beszámoltak a prefektusnak

Pénteken közös megbeszélésen vettek részt a decentralizált intézmények vezetői. A megbeszélést Radu Bud prefektus hívta össze, melyen Liviu Taut, a megyei rendőrség főparancsnoka és Gheorghe Stramb tűzoltóparancsnok a tavalyi év mérlegéről számolt be.

 

Ahogyan arról már beszámoltuk olvasóinknak, az elmúlt év során több közúti baleset, kihágás történt, mint 2007-ben. A 155 (58-al több mint 2007-ben) súlyos baleset során, 47-en haltak meg, 137-en pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.

A közúti balesetek gyakoriságának tekintetében, megyénk a negyvenedik helyet foglalja el, míg a közúti kihágásokat illetően a harmadik helyen vagyunk országos viszonylatban. A beszámoló után Radu Bud elmondta, a közúti balesetek terén szinte tehetetlenek a hatóságok, hiszen nem bűvült az infrastruktúra olyan mértékben, mint ahogyan bővült a megye autóparkja.

Gheorghe Stramb tűzoltóparancsnok is ismertette a jelenlévőkkel a tavalyi év mérlegét, majd megköszönte a többi intézmény vezetőjének, hogy az év folyamán segítették a tűzoltók tevékenyéségét.

Gheorghe Stramb tűzoltóparancsnok beszámolót tartott

Liviu Taut főparancsnok is beszámolt a 2008-as év mérlegéről

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: