2008-11-19 14:52:11• hírek • Parajdi Andrea

Kevés pénzből látványos beruházás

Közel egy hektáron hozták létre azt a Prahovei utcai kisparkot, amely teljesen megváltoztatta a Szatmár Megyei Kórház, és a Szamosnegyedi Református Templom közti városrész kinézetét.

-Bár nem egy nagy volumenű munkálatról van szó, mégis örömmel tölt el bennünket, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. Azért nagyon fontos ez a beruházás, mivel a kialakított kispark a városnak és a közösségnek egyaránt hasznára válik -mondta Ilyés Gyula polgármester a hivatalos átadón, valamint azt is hozzátette, idén közel három hektáron alakítottak ki, vagy tettek rendbe meglévő, de rossz állapotú zöldövezeteket.

Szénási Angéla, a Polgármesteri Hivatal zöldövezetekért felelős osztályának vezetője elmondta, 199 ezer lejből hozták létre a kisparkot, ahol a rendezett zöldövezetbe padokat is elhelyeztek. A park sétányait kaviccsal borították, ugyanis a zöldövezet bővítésére szánt pénzösszegből nem akartak aszfaltozási munkálatokat finanszírozni.

Erdei D. István, az RMDSZ parlamenti képviselőjelöltje a Szatmár.ro-nak elmondta, ez a munkálat is példa volt arra, hogy viszonylag kevés pénzből is lehet látványos, és maradandó fejlesztéseket csinálni. - Szatmárnémeti RMDSZ-es polgármestere bebizonyította, hogy valóban tartja a szavát, májusban azt mondta, szereti a városát, és zöld várost akar - magyarázta Erdei D. István, az RMDSZ parlamenti képviselőjelöltje.

 

Prahovei utcai kispark Szatmárnémeti

Prahovei utcai kispark Szatmárnémeti

Prahovei utcai kispark Szatmárnémeti

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: