2015-10-16 09:44:36• hírek • Blikk.hu

Friderikusz bokáig meghajolt Vitray előtt

Elegánsan, igazi úriember módjára szólt vissza Friderikusz Sándor, miután a Bors szerda számában Vitray Tamás azt nyilatkozta, nem tudja, ki az a Friderikusz. Ez már háború! Friderikusz visszaszólt Vitraynak.

„Friderikusszal nem vagyunk haragban, de ki ő? Nem ismerem." Ezt mondta szó szerint a ma már képernyőn még vendégként is ritkán szereplő Vitray, amelyet persze Fridi nem hagyott annyiban. Vagdalkozás helyett azonban frappánsan csak ennyit mondott a lapnak:

– Ha valaki, én pon­to­san tudom, ki Vitray Tamás. A ha­­­zai televíziózás egyik leg­­ki­­­­­­­e­mel­­­kedőbb, ha nem a leg­ki­emel­­kedőbb alakja! Valóságos művésze volt a mi mesterségünknek. Örülök, és hálás vagyok a sorsnak azért, hogy a kortársa lehetek, és sok mindent tőle tanulhattam el.

Vitray - vagy ahogy sokan hívják a szakmában: Tanár úr - és Friderikusz harca hosszú évekre nyúlik vissza, pedig anno még közös produkciójuk is volt: a Hoztam egy milliót! című vetélkedőnek Fridi volt a producere, Vitray Tamás pedig a műsorvezetője.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: