2016-11-18 08:21:44• hírek • Szatmár.ro

Besenyődi Judit és Sáfrány Lóránt lettek a Miss és Mr. Kölcsey

Csütörtök este tartotta gólyabálját a Kölcsey Ferenc Főgimnázium. Az esemény tematikája a színház volt, így az osztályok társulatokként mutatkoztak be, a szépségverseny résztvevői pedig színészek voltak. Átadták a gólyák népszerűségi versenyének díjait is, a leköszönő Köfedisz-vezetőség pedig átnyújtotta a Köfedisz-krónikát az újaknak.

Minden ülőhelyet elfoglaltak, sőt még a Szakszervezetek Művelődési Háza tágas előadótermének a lépcsőjén is ültek az iskola diákjai, a szülők és érdeklődők. A diákság életében az év egyik legfontosabb eseménye a gólyabál, ezért érthető a masszív részvétel.

Az esemény tematikája a színház volt. A kilencedikes osztályok színtársulatokként léptek a színpadra, tanárok vendégszereplésével adtak elő jeleneteket előadásokból, de más darabokból kiragadott híressé vált mondatokat is bele kellett szőniük a produkcióba, úgyhogy a kreativitásukat is megmutathatták. A szépség- és talpraesettségi versenyen tíz lány és tíz fiú vett részt, ők a szituációs gyakorlatokban mutathatták meg színészi vénájukat, majd színes színháztörténeti kérdésekre is válaszolniuk kellett.

A Gólyabál részeként adta át a leköszönő Köfedisz-vezetőség - Vaida Cynthia elnök, Szilágyi András alelnök és Őry Inez titkár - a Köfedisz-krónikát és ezzel együtt a hatalmat a diákszervezeten belül az idén megválasztott utánpótlásnak. Az új Köfedisz-vezetőség tagjai: Tatár Zsuzsa elnök, Nagy Róbert alelnök és Rist Levente titkár. Bálint Zsuzsa aligazgatónő elmondta: a most leköszönő elnökség igen magasra tette a mércét, új vért öntöttek a már meglevő diákrendezvényekbe és újakat is bevezettek. A diákság és a tanári kar pedig hasonló minőségi munkát vár az új vezetőségtől is.

Az idei gólyabál sztárvendége Petruska András volt, ő zenélt azokban az izgalommal teli percekben, ameddig a zsűri összegezte a versenyző gólyák pontjait. Igaz, az igazán feszült pillanatok csak ezután következtek, amikor kihirdették az eredményt. Az est királyának és királynőjének második udvarhölgye és lovagja Meleg Fanni illetve Szilágyi Máté lett. Az első udvarhölgy címnek Tepfenhart Beatrix örülhetett, az első lovagnak pedig Kohán Mátét választották. A gólyabál győztesei pedig Besenyődi Judit és Sáfrány Lóránt lettek.

Kihirdették a Facebookos népszerűségi verseny eredményét is: ezen Kocsis Boglárka és Nagy Zsombor diadalmaskodott.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: