2015-08-11 18:05:41• hírek • Szatmar.ro

Besenyő Pista bácsi is itt lesz a PMN-en!

A számtalan színes és érdekes program közül, amellyel a PMN vár, nem maradhatott ki a stand up comedy sem. Szombat este 21:30 - 23:45 között  Laár András, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje-díjjal kitüntetett humorista és Ősz Ferenc (Marosvásárhely), a VI. Erdélyi Humorfesztivál győztese szórakoztatja a nagyérdeműt.

Ősz Ferencz a VI. Erdélyi Humorfesztivál első helyezettje. Két alkalommal is fellépett már a szatmárnémeti közönség előtt, tehát bármilyen meglepő is, ez lesz a harmadik. Több téren kipróbálta már magát, mint például diák, munkás, de volt gyerek is, amit elég hamar megunt, ezért felnőtt. Az élet körforgását mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy jelenleg újra a diákéletet választotta, de csak azért, mert gyerek nem lehet és a munka pedig unalmas.

Laár Andrást legtöbben a L'art pour l'art Társulat Besenyő Pista bácsijaként ismerik. Abszurd karaktereivel a társulat estjei mellett saját, önálló előadásain is találkozhatunk. „Mi hülyeség, mi nem az?!" című estjében új eszmefuttatások hallhatók Besenyőtől, új versek a Költőtől, bájos mesék a kedves és jóságos Edebede bácsitól, és mindezek mellett néha előbukkan a művész filozofikus énje is, aki humorral átitatott, ám valójában komoly gondolatait osztja meg a publikummal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: