2015-06-30 11:21:42• hírek • Kocsis Zoltán

Bertici Fivérek, Andreea Balan és Zanzibár a Sárköznapokon

Minden eddiginél színesebb, gazdagabb programmal várják a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat a Sárköznapok szervezői - ez derül ki első ránézésre a polgármesteri hivatal által közzétett hivatalos programból.

A szokásoknak megfelelően a július első felében megrendezésre kerülő Sárköznapok ezúttal 11-12-én várja vendégeit. A hivatalos program már július 11-én, szombat délelőtt startol különböző versenyekkel. Lesz bográcsfőző verseny, fafaragó verseny, kötélhúzás, utcai focibajnokság vagy éppen karatebemutató.

A versenyeket a választások követik! Megválasztják többek között Sárközújlak legédesebb asszonyát, tűzrőlpattant menyecskéjét - hogy ezek mit takarnak, maradjon meglepetés -, valamint 19.00 órai kezdettel a város és a hozzá tartozó települések legszebb lányát.

Az első napot a No Coment együttes, valamint a szatmári mulatós zene királyai, a Bertici Fivérek zárják.

Másnap, azaz vasárnap 11.00-től a sakktábla menőié a főszerep, majd a helyi gyerekek, aztán a szilágycsehi néptánccsoport veszi át a színpadot.

A koncertek sorát már 17.30-kor a  Két Haver, majd az  Erdélyi Mulató nyitja, aztán következik Alexandra Ungureanu&Crush. A tombola után az est sztárvendégei adják majd át egymásnak a színpadot: 21.00 órakor fellép Bódi Csabi, majd jön Andreea Balan, végül pedig a Zanzibár. Az eseménysorozatot tűzijáték zárja le éjfélkor.

Ne feledd tehát: július 11-12-én Sárköznapok! A jó kedv és a szórakozás garantált!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: