2017-12-21 12:16:53• hírek • Oszkó Viktória

Berobogott a Mikulás a Mentőszolgálathoz

A Szatmár Megyei Mentőszolgálatot is meglátogatta a Mikulás. December 21-én, a délelőtti órákban két Mikulás érkezett a mentőszolgálat portájára, hogy apró ajándékokkal lepje meg az ott dolgozókat, köztük a szatmári, a nagykárolyi, a tasnádi és az avasfelsőfalui mentőszolgálatosokat is.

Egyikük mentőautóval futott be, másikuk a tetőről mászott le, nagy meglepetést okozva ezzel a résztvevőknek. Gabriela Opriș, az intézmény vezetője elmondta, hogy idén is szerették volna meglepni azokat, akikkel nap mint nap együtt dolgoznak és folyamatosan veszik az akadályokat.
 

Hogy ne csak szavakkal köszönjék meg munkatársaik éves munkáját, a mentőszolgálat vezetősége ajándékcsomagokkal is készült valamennyi ott dolgozónak és persze családtagjaiknak is – különös tekintettel a gyerekekre -, akik ellátogattak velük az eseményre. A mentőszolgálat vezetője azt is elmondta, hogy ez a rendezvény és az ajándékok nem fejezhetik ki azt a hálát, amit a közös munkáért éreznek.
 

Idén nem kevesebb mint 45 ezer riasztást kapott a Szatmár Megyei Mentőszolgálat, ez fokozott felkészültséget, valamint mentális és fizikai jelenlétet igényelt mindenki részéről. A gyerekekkel az édességek, a felnőttekkel pedig a töltött káposzta, a forralt bor, a kalács és Petrică Mureșan, folk- és népdalénekes feledtették a hideget.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: