2016-03-08 13:46:28• hírek • Szatmár.ro

Bérletszünetes hétvégét hirdet a Harag György Társulat

Bérletszünetes kamaratermi és stúdióelőadásokat láthatnak az érdeklődők a március 11-13. közötti hétvégén.

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata pénteken, március 11-én, 19 órától Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt című kétszereplős produkcióját tűzi műsorra, amelynek szereplői Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt, rendezője pedig a Jászai- és Kossuth-díjas Babarczy László m.v.

Szombaton, 2016. március 12-én, szintén 19 órától a Csikós Attila Két összeillő ember című zenés darabjából színpadra vitt kamaratermi előadásra kerül sor, amelynek rendezője Bessenyei István, szereplői pedig Kovács Nikolett és Spisák István m.v. Minkét előadásnak a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának kisterme ad otthont.

Vasárnap, 2016. március 13-án Méhes Kati egyéni előadását láthatják majd az érdeklődők a Szatmárnémeti Észak Színház Ács Alajos stúdiótermében. A Péreli-Aldobolyi-G. Dénes szerzőhármas jegyezte darabból színre vitt produkcióban a művésznőt Hencz József m.v. kíséri zongorán, az előadás rendezője pedig Tóth-Páll Miklós a Harag György Társulat örökös tagja. Az előadás 18 órától kezdődik.

Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, előadások előtt egy órával a helyszínen, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: