2014-02-24 16:08:58• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőt a Fekete Péter bérletszünetes előadására

Két egyszemélyes jegyet sorsolunk ki az utóbbi idők legnépszerűbb darabjának bérletszünetes előadására.

Bérletszünetben játsza a Harag György Társulat az utóbbi idők legnépszerűbb előadását, a Fekete Péter című operettet. Erre március 5-én 19 órai kezdettel kerül sor, a helyszín természetesen a színháznak átmenetileg otthont adó Szakszervezetek Művelődési Házának nagyterme lesz.

Az operett története mi másról is szólhatna, mint a szerelemről, a fiatalságról, és akár ma is játszódhatna. Egyik főszereplője Lucien úr, akit akár a ma oly divatossá vált karrierépítő szinglik képviselőjeként is tisztelhetünk, és akit nem érdekel más, csupán a pénzhajhászás és a legjövedelmezőbb üzletek megkötése. Véletlenül botlik bele az örökké balszerencsés Pierre-be, és úgy gondolja, vissza nem térő alkalom a „váratlan vendég" szerencsétlenségét kihasználni: részvénytársaságot alapít a pechére. Az üzlet kezdetben virágzik, ám beüt a krach, Lucien és Pierre is szerelmes lesz. A bonyodalmak egyre csak fokozódnak, de a fináléra mindenki megtalálja a maga boldogságát. A darabban olyan operettslágerek is elhangzanak, mint Szerelemhez nem kell szépség, a Lesz maga juszt is az enyém vagy a Holdvilágos éjszakán kezdetűek.

Az előadásra a Szatmár.ro és a Harag György Társulat nyereményjátékán két darab egyszemélyes belépő is gazdára talál. Akik nyerni szeretnének, nem kell mást tenniük, mint elküldeni a jatek@szatmar.ro e-mail-címre három színész nevét, akik szerepelnek a darabban. Az emailban tüntessék fel telefonszámukat és nevüket, hogy a szerencséseket személyesen is értesíteni tudjuk. Egy kis segítséget itt találhatsz! A nyereményjáték március 4-én déli 12 órakor ér véget, eddig várjuk a játékos kedvű olvasóink leveleit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: