2015-12-08 16:12:31• hírek • Szatmar.ro

Bérletszünetben látható a Jövőre, veled, ugyanitt

Ismét műsorára tűzi a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata a Jövőre, veled, ugyanitt című, nagysikerű kamara-előadását. A kétszereplős produkció 2015. december 9-én, szerdán, 20 órától látható a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében.

Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, hétköznap 10 és 17 óra között, előadások előtt egy órával a helyszínen, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

Bernard Slade Jövőre veled ugyanitt című művét Babarczy László magyarországi Kossuth- és Jászai-díjas rendező vitte színre a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának meghívására. A kétszereplős előadásban Kovács Nikolett, a társulat színésznője és Nagy Csongor Zsolt vendégművész látható.

Doris, aki boldog házasságban élő asszony a kaliforniai Oaklandből és George, aki nős könyvelő New Jerseyből véletlenül összefut egy kaliforniai tengerparti fogadóban. Doris egy vallási közösség miatt, George pedig egy üzleti partnerével való találkozás okán érkezik a városba. Másnap reggel arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjt, és kettejük között különös szerelmi kapcsolat veszi kezdetét, amely minden évben egy közösen eltöltött hétvégében ismétlődik meg. De vajon meddig tarthat ez a titkos románc?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: