2015-10-30 11:34:01• hírek • Szatmár.ro

Bérletszünetben a Két összeillő ember

Október 31-én 18 órától bérletszünetben látható a Szécsi Pál és Domján Edit viharos szerelméről szóló darab.

Domján Edit felejthetetlen tehetségű színésznő és Szécsi Pál énekes, dalszövegíró megismerkedése kétségtelenül két összeillő ember találkozása volt. Életigenlésük, vitalitásuk átjárja az egész darabot, amelyből végül kiderül: főhőseinknek rá kell jönniük, hogy két ekkora erejű pozitív töltés kioltja egymást, szerelmük tüzében emésztődnek fel.

A Csikós Attila által jegyzett darabot a két szereplő, Kovács Nikolett és Spisák István ajánlotta a Harag György Színtársulat művészeti vezetése figyelmébe, még a tavalyi évadban. Az előadás rendezője Bessenyei István színész, aki szerint az alkotók a próbafolyamat során igyekeztek kiemelni a szöveg költőiségét. „Szép történet, és az előadásban szereplő dalok mentén még közelebb kerülhet a néző ennek a két embernek a személyiségéhez" - fogalmazott a darabbal kapcsolatos sajtótájékoztatón Bessenyei.

Az előadásra jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra, szombaton 10 és 13 óra között, előadások előtt egy órával a helyszínen, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: