2014-06-16 09:17:11• hírek • Blikk.hu

Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját

Berki Artúr nyerte meg a TV2 tehetséggondozójának, Az ének iskolájának második szériáját. Bár övé a fődíj és a dicsőség, valójában mind a tizenhat diák úgy érezheti: csak nyert a műsorral.


Amikor Friderikusz Sándor kihirdette az idei győztest, a stúdióban jelen lévők érthe­tően az izgalomtól visszafojtott lélegzettel, csendben várták az eredményhirdetést.

- Azt, hogy zongorán igen tehetséges, pontosan tudta Artúr, hiszen korábban már a konzervatóriumba is felvették. Énekelni azonban sohasem tanult, csak azért indult el ezen a versenyen, hogy kipróbálja magát. Kíváncsi volt arra, hogy egyáltalán érdemes-e ezzel foglalkoznia, vagy maradjon csak a zongoránál - árulta el Andrea, az édesanya, aki mellesleg zongoratanárnő, szóval tehetségét volt kitől örökölnie Artúrnak.

- A családban majdnem mindenki zenével foglalkozik, de még mi is meglepődtünk, mekkorát fejlődött a műsor ideje alatt a fiunk. Sokan szóvá tették az interneten, hogy Artúr grimaszol, és időnként mesterkélt. Pedig ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy sem levegőbeosztást, sem hangképzést nem tanult. Valójában még csak most kezdi tanulni a szakmát - tette hozzá Andrea, aki könnyezve fogadta a győzelmet.

- Már tudom, hogy a zongora mellett az énekléssel is foglalkozhatok. Azt hiszem, ideje keresnünk egy énektanárt, mert még rengeteg munka vár rám e téren - mondta a Blikknek a boldog győztes.

Még több bulvár hírt olvasna? Irány a Blikk.hu!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: