2019-05-04 05:22:51• hírek • Blikk.hu

Berényi Miki után több fontos szereplő is távozik a Barátok köztből

Az RTL Klub 1998 októbere óta futó napi sorozata, amely sokáig a nézők első számú kedvence volt és manapság is a csatorna zászlóshajójának számít a 21.30-as kezdési időpont ellenére.

Nagy kérdés, mi lesz a helyzet, ha a szereplőgárda is változik, hiszen a készítők szlogenje szerint „idén minden megtörténhet”. A húszéves évfordulóra több régi karaktert – többek között Fodor Zsóka (76), Ábrahám Edit (62), Csapó Virág (50), Kiss Ramóna (34), Kardos Eszter (27) – újra aktiváló sorozatból több meghatározó szereplő is eltűnhet a jövőben.
 

A Bors információi szerint a sorozat ikonja, az 1998-as indulás óta Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán (50) távozik a sorozatból, mert elégedetlen a szerepével és hiába kérte a széria készítőit, finomítsanak karakterén. A Blikk úgy tudja, a kérdés annyiban még nyitott, hogy a színésznek az év végéig él a szerződése és tárgyalásban áll a produkcióval a folytatásról, de az biztos, a Bokros Ádámot 2011 óta alakító Solti Ádám (39) nyárig, valamint a három esztendeje Kővári Natasát megformáló Mezei Léda már csak néhány hétig tagja a stábnak. Utóbbi információink szerint maga döntött úgy, hogy a jövőben szeretne a színházi felkéréseire koncentrálni, a sorozat készítői pedig nem marasztalták, mivel karaktere állítólag népszerűtlen volt. Soltinak viszont úgy tudjuk, az lett a veszte, hogy magasabb fizetést kért.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: