2009-06-11 12:54:22• hírek • Parajdi Andrea

Érdeklődsz a fogorvosi pálya iránt?

Orvostanhallgatóként a fogorvosi pályára készülsz, vagy egyszerűen csak érdeklődsz a szakma iránt? Ha igen, most lehetőséged van, hogy gyakorlatban is kipróbáld, és közelebbről is megismerd a fortélyokat.

Pályaválasztáskor általában kevesen vannak olyan szerencsés helyzetben, hogy azonnal tudják, milyen területen szeretnének tovább tanulni. Akinek végül sikerül valóban hozzáillő szakmát választania, éveken keresztül csak az elméleti tudás megszerzésére nyílik lehetősége.

Azonban a gyakorlatban való kipróbálás olykor még sorsdöntő is lehet, hiszen a fiatalok ekkor szokták véglegesen eldönteni, hogy testhezálló pályán indultak-e el?


Dr. Borbély Zoltán Ferenc diákokat alkalmazna fogorvosi rendelőjébe.
Dr. Borbély Zoltán Ferenc diákokat alkalmazna fogorvosi rendelőjébe


A szatmárnémetiben praktizáló Dr. Borbély Zoltán Ferenc modern fogorvosi rendelőjébe ideiglenesen alkalmazna a fogorvosi pálya iránt nyitott érdeklődésű diákokat, orvostanhallgatókat, illetve végzős asszisztenseket. Aki belesne a „kulisszák mögé" , szívesen megismerné, hogyan zajlik a rendelőkben a munkafolyamat, és hogyan dolgozik egy tapasztalt szakorvos most mindezekre lehetőséget kaphat.

A nyári gyakorlatról a 0745-602-375-es telefonszámon lehet bővebb tájékoztatást kérni. Ezt a telefonszámot abban az esetben is érdemes tárcsázni, ha Ön fogorvosi praktizálásához korszerű felszerelésekkel, modern bútorzattal ellátott rendelőt bérelne Szatmárnémetiben, vagy esetleg Erdőd településen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: