2012-04-06 07:54:06• hírek • Blikk.hu

Bereczki miatt zokogtak a megások

Kiborultak a Megasztár lányai Bereczki Zoltán „hetessége" alatt.

A musicalszínész zsűritag ugyanis úgy döntött, mindent megtesz azért, hogy akár lelki terrorral is, de felszínre hozza azokat az érzelmeket, amelyek elfojtása eddig komoly gátat szabott a versenyzőknek. Kullai Tímeát napokig kerülgette a sírás, többször, még a próbákon is zokogott, szerda éjjel is álomba sírta magát.

- Egy szomorú dalt énekelek, ami nagyon nehéz most, hogy boldog vagyok. Éppen ezért Zoli addig-addig kérdezett és meséltetett, amíg elő nem jött egy olyan emlék, amely a mostani páromhoz kötődik, és amire nem szívesen emlékszem vissza. Vártam őt haza, és órákig nem jött, én pedig annyira aggódtam és féltem, mert nem tudtam, mi történt. Megvisel, hogy ez így előjött újra, olyannyira, hogy még szerda este is órákon át sírtam.

Timi alapvetően nagyon érzékeny lány, de még a többieknél kissé nagyobb rutinnal rendelkező Nagy Adri is összeomlott, amikor Zoli alaposan bekérdezett a múltbeli rossz emlékeibe.

- Nagyon sokat lelkiztünk, és már a próba első pár percében olyan dolgokról beszélgettünk, amitől bőgni kezdtem. Mindenki életében van egy pont, amire nem szívesen emlékszik vissza, de Zoli épp erre volt  kíváncsi - mesélte Adri.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: