2019-04-16 04:30:34• hírek • Blikk.hu

Bereczki Zoltán újra színésznőt szeret – A mi kis falunk sztárja rabolta el a szívét

Rátalált a szerelem Bereczki Zoltánra.

A népszerű színészt az idei év elején találta el Ámor nyila, amikor elkezdte próbálni a Nemek és igenek című darabot a Centrál Színházban. Itt ismerkedett össze A mi kis falunk Tecájával, Bata Évával (32), akivel három hónapja alkot párt. Úgy tudjuk, színházi berkekben nyíltan vállalják a kapcsolatukat, de a szemfüles nézők is többször látták már őket előadások után a belvárosban található színház körül romantikusan andalogni.


– Olyanok, mint két szerelmes kamasz, imádják egymást. Rájuk fért már ez a szerelem, mert az utóbbi években ezen a téren egyikük sem volt szerencsés. Éva és Zoltán is kereste az igazit, de talán éppen emiatt mind a ketten kellően felkészültek egy normális kapcsolatra – árulta el a szerelmespár környezetéből származó informátorunk, aki azt is elmesélte, hogy szinte az első pillanattól forrt a levegő közöttük a próbákon. 


S mivel mind a ketten egyedülállóak voltak, nem is akarták titkolni a szerelmüket, így megkeresésünkre Bereczki Zoltán menedzsere és üzlettársa, Ferenczi Orsolya meg is erősítette a hírt. 


– Igen, együtt vannak, de egyelőre nem szeretnének nyilatkozni a kapcsolatukról – kaptuk a választ.


Bereczki az utóbbi időben többször nyilatkozott arról, hogy nyitott egy új szerelemre. A Blikknek tavaly ősszel mesélt arról, hogy nem véletlenül alakított ki két kocsibeállós garázst új álomotthonában. Ráadásul korábbi életének fájó és zavaró dolgait is kiszortírozta a költözés előtt.


A cikk folytatásért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: