2010-04-12 18:08:19• hírek • Szatmár.ro

Berecz Tamás, informatika szakértő

Cikksorozatunkban a két hete útnak indított szakértő rovatunk tanácsadóit és szakértőit próbáljuk közelebbről bemutatni olvasóinknak.

Olvasóinknak most Berecz Tamás, informatika szakértőnket próbáljuk meg közelebbről bemutatni, aki szívesen segít operációs rendszerek és felhasználói programok kezelésében. Berecz Tamás 1982. szeptember 18-án született Szatmárnémetiben. Tanulmányait a Gábor Dénes Főiskola műszaki informatikus szakán végezte, de már lassan tizenöt éve foglalkozik számítógépekkel, és az évek alatt nagy szakmai tapasztalatra tett szert.

Tamás elmondta: szakmáját azért szereti, mert mindig új kihívásokat talál benne. A szakmáját nem tudja megunni, mivel mindennap más és más megoldandó problémákba ütközik. Informatikusunk céljai a Windows szerver teljes kiismerése, valamint különböző újabb ismeretek megszerzése. Olvasóink bármit kérdezhetnek szakértőnktől hardver és szoftver problémák terén, és minden más informatikával kapcsolatos kérdésre szívesen válaszol.

Berecz Tamás szerint szakértői rovatunk azért volt jó ötlet, mert ezáltal segítünk az embereknek, hogy különböző területeken pontos válaszokat kapjanak, és az ő válaszai által jobban megismerhetik a számítástechnika világát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: