2013-09-24 17:49:46• hírek • Kocsis Zoltán

Elfogták a benzinkutas rablási kísérlet elkövetőjét

Huszonnégy órára őrizetbe vette a rendőrség azt a besztercei férfit, aki vasárnap este rablási kísérletet hajtott végre az egyik pusztadaróci benzinkútnál, majd könnygázzal fújta le az őt visszatartani akaró alkalmazottat.

A Szatmári Megyei Rendőrséghez szeptember 22-án, vasárnap este 23.07 perckor érkezett a bejelentés, hogy az egyik pusztadaróci benzinkútnál egy férfi fizetés nélkül akart távozni, ráadásul könnygázzal támadta meg az őt ebbéli szándékában megakadályozni próbáló alkalmazottat.

A rendőrségnek hétfőn sikerült is kézre keríteni és azonosítani az elkövetőt, a 64 éves M. Ioant. A besztercei férfi, aki nem volt büntetett előéletű, cseppfolyósított gáz akart venni, ám nem volt hajlandó kifizetni annak értékét, 180 lejt. Autójával el akarta hagyni a benzinkút területét, amit az egyik alkalmazott próbált megakadályozni. Ekkor a férfi előrántott egy könnygázt tartalmazó spray-t és ezzel lefújta az alkalmazottat.

Amikor a rendőrség munkatársai elfogták a férfit, autójában összesen öt könnygázspray-t továbbá két elektromos sokkolót és egy gázpisztolyt találtak. A gépkocsijáról pedig kiderült, hogy rendszáma hamis.

Ioan M. ellen rablás, nem halálos fegyver valamint fehér fegyver illegális viselete és hamis rendszámmal felszerelt gépkocsi közúton való használata miatt büntetőjogi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: