2014-09-28 15:22:27• hírek • Kocsis Zoltán

Benzinkutat akart kifosztani – egy láda üdítőre volt szüksége

Két évvel azt követően, hogy Szatmárnémetiben rövid időn belül több benzinkutat raboltak ki, ezúttal ismét egy töltőállomás lett majdnem egy bűncselekmény áldozata: csakhogy ezúttal nem pénzt akartak eltulajdonítani, hanem egy láda üdítőitalt. Batizon egy Buzau megyei férfi próbált meg fizetés nélkül távozni egy élelmiszerüzletből.

A rendőrséget a benzinkút alkalmazottja riasztotta péntek késő este a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon, mondván, lopáson ért egy férfit. A helyszínre siető rendőrök aztán megállapíthatták, hogy a tetten ért személy a szatmárnémeti S. Mircea. A 47 éves férfi pedig egy ládányi üdítőt próbált meglovasítani, melynek értéke 39 lej.

Az üdítőitalokat a rendőrség természetesen visszaszolgáltatta jogos tulajdonosának, a férfi ellen pedig minősített lopási kísérlet vádjával indult büntetőeljárás.

Szintén hasonló vádpontban felelhet majd tettért a 49 éves S. Stefan is, aki egy batizi élelmiszerüzletből próbált meg fizetés nélkül távozni. A rendőrséget ezúttal is az üzlet alkalmazottja értesítette. A hatóság aztán megállapította, hogy a Buzau megyei Cotu Ciorii község C.A. Rosetti falujából származó férfi édességet, nápolyi szeleteket, dobozos söröket és cigarettát próbált eltulajdonítani, összesen 64 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: