2011-11-10 18:10:24• hírek • Póti Orsolya

Kissé újítottak a refisek a Gólyabálon

A Szatmárnémeti Református Gimnáziumban november 10-én került sor arra a rendezvényre, amelyre minden diák már tanév elejétől nagyon készült. Ez nem más, mint a Gólyabál, melynek keretében az iskola kilencedikesei mutatkoztak be a felsőbb osztályos diáktársaiknak és tanáraiknak.

A kilencedikes gólyáké volt a főszerep csütörtök délután a Szatmárnémeti Református Gimnázium dísztermében, ahová ellátogattak szülők, barátok, diákok és tanárok remélve azt, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan most is kellemes élményben részesülnek.

És nem kellett csalódniuk, hiszen a gólyák és a XI. osztályos tanulók idén is kitettek magukért: vidám percekkel, ötletes, humoros produkciókkal és izgalmas vetélkedőkkel örvendeztették meg a közönséget, sőt az elmaradhatatlan szépségversenyen is módosítottak egy kicsit.

A gimnáziumban idén is három kilencedik osztály indult: Molnár Ágota angoltanárnő osztálya, a IX. A, Lovász Erzsébet magyartanárnő osztálya, a IX. B osztály, valamint Papp Piroska biológia tanárnő osztálya, a IX. C. Ezeknek az osztályoknak a tanulóit ismerhették meg közelebbről az iskola tanárai és diákjai tréfás műsorokon keresztül, sőt újításként Miss és Mister Szépség mellett, megválasztották Miss és Mister Intelligenciát, valamint Miss és Mister Népszerűséget is.

Mint megtudtuk, az intelligencia teszteknek a csütörtöki nap folyamán vetették alá gólyákat, Miss és Mister Népszerűségre pedig már Facebookon is lehetett szavazni az elmúlt napokban.

A hagyományokhoz híven, ebben az évben is a XI. osztályos diákok és osztályfőnökeik, Dorner Andrea némettanárnő, Mátyás Erika zenetanárnő és Loncsák Julianna kémiatanárnő szervezték meg a Gólyabált.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: