2011-11-15 11:22:44• hírek • Szatmár.ro

Bentlakásos gólyaavató

Várdai Nikolett IX. A osztályos tanuló beszámolója a Kölcsey bentlakásában megtartott gólyabálról.

Maradandó élményben volt részem 2011 november 3-án, amikor  a Kölcsey Ferenc Főgimnázium bentlakásának gólyabálján vehettem részt, mint "beavatandó" új lakó.  Ez az örömteli esemény minden évben megtartatik, hogy a gólyákat ötletes, humoros, vidám és szórakoztató játékokkal, feladatokkal vezessék be a bentlakás mindennapjaiba.
Az ünnepségen jelen volt iskolánk igazgatónője és aligazgatónője, valamint néhány tanárunk, és a bentlakás minden dolgozója és lakója.

Emlékezetes marad számomra az az esemény, amikor "szerelemvallással" kellett bizonyítanunk, hogy mennyire vagyunk ötletesek, talpraesettek. Különböző szavak "segítettek" a vallomás megtételében, mint például zsíroskenyér, Etiópia, csont. Jól éreztük magunkat, jót nevettünk az ügyességi játékok, a lekvárevés, a tánc és persze a karaoke-shown.

Az este további részében sor került a bentlakás gólyái közül a Miss és Mr.  megválasztására. Minden lány estélyi ruhában vonult fel a zsűri előtt, míg a fiúk öltönyben  szédítették a közönséget, majd a szerelemvallás után kiderült, hogy ki a bentlakás legszebb párja. Ezután  óriási buli vette kezdetét, amin mindenki résztvett. Együtt volt a "nagy csapat", barátkoztunk, ismerkedtünk, jól éreztük magunkat.

Köszönet a szervezőknek. Úgy gondolom, hogy mindenkinek egy felejthetetlen estét szereztek.

Gólyabál volt a bentlakásban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: