2009-05-04 10:02:30• hírek • Gozner Gertrud

Bennégett a lakásban

Tűz ütött ki ma hajnalban egy lakásban a Humulesti utcában, a lakás tulajdonosa, egy 54 éves nő, életét vesztette a lángokban.

A szatmári Tűzoltóság egy tűzoltókocsival és egy SMURD mentőkocsival szállt ki a helyszínre, hogy megfékezze a K. Katalin lakásában kitört tüzet. A mentőalakulatok hét előtt pár perccel érkeztek a helyszínre és megállapították, hogy a lakásban ég a bútorzat, a tulajdonost pedig elszenesedve találták meg a hálószobában. Felmérték, hogy a tűz hamar szétterjedhet a lakás többi részébe is, és gyorsan megkezdték a mentési munkálatokat.

 

A tűzet végül nyolc előtt 20 perccel sikerült megfékeznie a Szuiogan Gheorghe által vezetett alakulatnak. Ekkor konstatálták, hogy a láng martalékává vált a hálószoba bútorzata, egy tévékészülék, egy ablak, egy ajtó, egy kanapé és egy fotel. Ugyanakkor tönkrement a hálószoba parkettje, a festés a falakon és a környező lakások is megrongálódtak.

A Tűzoltóság megállapította, hogy a tűz azután tört ki hogy a tulajdonosnő elaludt egy fotelban kezében az égő cigarettával. A beavatkozás során a sikerült megmenteni a lakás többi részét és a környező apartmanokat, összesen 100 ezer lej értékben. A keletkezett kár összegét 4000 lejre becsülték.

A mentőalakulatok hét előtt pár perccel érkeztek a helyszínre

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: