2013-09-18 01:35:17• hírek • Blikk.hu

Benevezett az X-Faktorba a Barátok közt sztárja

Ilyen még nem volt! Szappanoperasztár jelentkezett az X-Faktorba. Az RTL tehetségkutatójának egyik versenyzője a Blikk értesülései szerint a Barátok közt egyik főszereplője, Bozsek Márk, aki a napi sorozat Rózsa kávéházának alkalmazottjaként, Fekete Szabolcsként nap mint nap látható a képernyőn.

Persze a Márk által alakított karaktertől, vagyis a pincérfiútól sem áll távol a zene, hiszen a történet szerint éppen azért távozott néhány hónapra a Mátyás király térről, mert Japánba utazott énekesi karriert építeni. Bár a felkelő nap országában ünnepelt popcsillag lett, később kiderült, kérészéletű volt a sztársága, és visszatért Vili bácsiékhoz, dicstelenül.

Ezzel szemben a Blikk információi szerint Bozsek éppen a sorozat történetével ellentétes utat jár be. Tizennégy évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a zenéléssel, már akkor kezébe fogta a gitárt, írt szövegeket és zenét is.

Tekintettel arra, hogy gyerekkorában hét évig Portugáliában élt, tökéletesen elsajátította az angol nyelvet, így a saját szövegeit a magyar mellett angolul is írja.

Miközben a Barátok köztben folyamatosan dolgozott, három éve megalapította két társával a Close2U együttest is, több daluk megtalálható már a világhálón.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: