2020-06-19 11:04:07• hírek • MTI

Benedict Cumberbatch és Courteney Cox is csillagot kap a Hírességek sétányán

Benedict Cumberbatch. Fotó: commons.wikimedia.org
Benedict Cumberbatch. Fotó: commons.wikimedia.org

Harmincöten, köztük Benedict Cumberbatch, Zac Efron, Josh Brolin, Don Cheadle, Shia LaBeouf és Naomi Watts kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán 2021-ben – közölték a szervezők.

Az 1970-es Love Story sztárjait, Ali MacGrawt és Ryan O’Nealt egymás melletti csillaggal tüntetik ki egy dupla ünnepség keretében. A következő évben csillagot kapó zenészek között van Kelly Clarkson, Missy Elliott, Don McLean és a Jefferson Airplane rockzenekar. Az 1955-ben elhunyt dzsesszlegenda, Charlie Parker posztumusz kapja meg az elismerést.


A színészek között Laura Linney, Courteney Cox és Christian Slater is csillagot kap a sétányon. Az új jelölteket több száz prominens várományos közül választották ki. Arról, hogy pontosan mikor leplezik le a cementbe ágyazott plaketteket, nem közöltek információt.


A Hírességek sétánya egy járdaszakasz a Los Angeles-i Hollywood Boulevardon, amelyen csillagot mintázó plaketteket helyeztek el. Az első csillagot 1960-ban Joanne Woodward színésznő kapta, azóta már több mint 2600 csillag díszíti a sétányt. Idén mások mellett Lucian Grainge zenemogul és 50 Cent rapper is felavathatta csillagát. A koronavírus-járvány miatt március óta szüneteltették a ceremóniákat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: