2011-05-04 14:39:28• hírek • Szatmár.ro

Lezárult a közös projekt

Egy közös projekt keretében az angolszász és fontosabb ünnepkörökkel ismerkedhetnek meg a Református Gimnázium és a 10-es Számú Általános Iskola diákjai.

Szerdán délután két órától szórakoztató játékok és feladatok révén mintegy harminc fiatal, a Református Gimnázium és a 10-es Számú Általános Iskola diákjai az Európa Nappal ismerkedhettek meg - angol nyelven. A foglalkozásnak ezúttal a 10-es Számú Általános Iskola adott otthont.

Az alkalom a szórakozás és az ismerkedés mellett pedig kitűnő lehetőség volt az angol nyelv mélyebb elsajátítására is.
Mint megtudtuk, ez a rendezvény nem más, mint egy partnerkapcsolat folytatása, mivel a jó angoltudással rendelkező diákok több találkozó alkalmával is különböző, kifejezetten angolszász illetve fontosabb európai ünneppel, hagyománnyal ismerkedhettek meg.

A 2010/2011-es tanévben a tanároknak és diákjaiknak ez volt az utolsó foglalkozása, de közös angol nyelvű tevékenységeket a következő évben is szervezni kívánnak.

A projekt zárásaként pedig a két tanintézmény diákjai egy közös kiránduláson vehetnek majd részt - ám a pedagógusok egyelőre nem tudták megmondani, hogy ezt hol szervezik.


Most Európa Napjával ismerkedtek a diákok
Most Európa Napjával ismerkedtek a diákok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: