2010-11-30 14:21:58• hírek • Szatmár.ro

Bemutatták az Adaptic projektet

Az ADAPTIC elnevezésű projektet mutatták be a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Ipari Kamara a november 30-i sajtótájékoztatóján.

Daniela Culic, a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Ipari Kamara igazgatónője november 30-án sajtótájékoztató keretén belül mutatta be az Európai Unió által támogatott ADAPTIC - „Kis- és középvállalkozók alkalmazkodóképességének fejlesztése" elnevezésű projektet. A programnak országos lefedettsége van, amelyben négy régió - a Bukarest- Ilfov, a Nyugati, az Észak - Keleti és az Észak -Nyugati régiók vesznek részt. Az országos partnereken kívül egy külföldi partner, a spanyol Instituto de Formacion Integral is részt vesz a programban.

A projekt elsődleges célja, hogy az említett régiókon belül működő vállalatok alkalmazottjai, a kis- és középvállalkozók, az egészségügyben dolgozók és a menedzserek alkalmazkodóképességét növeljék a folyamatosan fejlődő információs és kommunikációs technológia tekintetében.



A projekt keretén belül olyan tanfolyamokat, szemináriumokat és akciókat szerveznek, amelyek lehetővé teszik a tapasztalatcserét, a fejlődést és az új technológiák iránt való alkalmazkodást.

„A 36 hónapos projekt célja, hogy a munkavállalók és vállalkozások figyelmét felkeltsük az új információs és kommunikációs technológiák iránt. Továbbá a már külföldön bevált gyakorlatok és tapasztalatok segítségével szeretnénk növelni a munkavállalók alkalmazkodóképességét ezekhez a technológiákhoz." - mondta el Daniela Culic.

A projekt keretén belül szervezett kurzusok jövőév októberétől veszik kezdetüket a a Bukarest- Ilfov, a Nyugati, az Észak - Keleti és az Észak -Nyugati régiókban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: