2009-02-10 13:31:56• hírek • Szatmar.ro

Bemutatták a bikákat is

Utolsó előttiként a Red Bull Racing is bemutatta új Forma1-es autóit.

Nem siették el a bemutatást a Red Bull Racing istállónál, mivel majd egy hónappal a „legszorgalmasabb" Ferrari után mutatták be új autóikat, az RB5-öt.

 

Lehet, hogy a mérnökök nem szárnyaltak a tervezések során (bár a jó munkához, ugye, idő kell), de az, hogy az autó mennyire fog szárnyalni, csak a szezon során derül ki. Minden esetre a csapat vezetői azt remélik, hogy idén meg tudják ismételni a fiókcsapat tavalyi sikereit, ami a Red Bull első futamgyőzelmét jelentené majd.

Christopher Horner igazgató elmondta, az idén stabilabb teljesítményt szeretnének, mint az előző idényben, és erre szerinte jó esélye van a csapatnak, mivel a technikai stáb immár két éve együtt dolgozik. „Ráadásul az új szabályok tulajdonképpen egy új sportágat teremtettek és a szezon eleje arról szól majd, hogy kinek hogyan sikerül alkalmazkodnia", vélekedett Horner.

Az új RB5 és a csapata. forrás:http://www.redbullracing.com

Az új RB5, melyet Adrian Newey tervezett és Renault motor hajt majd, nem sokban különbözik az eddig bemutatott autóktól, ám az orra valamivel magasabb és keskenyebb, mint a versenytársaié.

A visszafogott körülmények közepette, Sebastian Vettel és Mark Webber jelenlétében megrendezett bemutató az utolsó előtti a sorban az idén, mivel a Toro Rosso ugyanezekkel a járművekkel versenyez majd. Így már csak a Force India autóit nem láthatta a nagyérdemű, míg az egykori Honda sorsa továbbra is kérdéses.

Az új RB5  futamgyőzelemre tör. fotó: http://www.redbullracing.com

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: