2010-11-08 09:00:21• hírek • Szatmár.ro

Bemutatták Schlakter Ferencet

Az RMDSZ kálmándi szervezete vasárnap este tartotta kampányrendezvényét.

Bár nincs olyan ember, aki ne ismerné, vasárnap mutatták be hivatalosan a választópolgároknak Schlakter Ferencet, az RMDSZ kálmándi polgármesterjelöltjét, akinek nagy esélye van arra, hogy a november 14-i előrehozott választáson - azaz már az első fordulóban - elnyerje a tisztséget.

A kultúrotthonban, nagyszámú hallgatóság előtt előbb Török Tamás, községi elnök köszöntötte a megjelenteket, majd kifejtette: az RMDSZ nem házalással, alaptalan ígérgetésekkel és rágalmakkal folytat kampányt, hanem kiáll az emberek elé. Ennek egyik jele volt az is, hogy a jelöltről előválasztáson döntöttek - emelte ki.

Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ Szatmár Megyei elnöke kifejtette: Schlakter Ferenc munkája egyértelműen bizonyjtja rátermettségét, és bár egyesek meg akarják osztani az összetartásáról híres kálmándi közösséget, ez minden bizonnyal nem fog sikerülni: az összefogás győzni fog november 14-én, és ennek tulajdoníthatóan folytatódni fog az eredményes munka.

Varga Attila, Erdei D. István parlamenti képviselők szintén elmagyarázták, miért fontos az érdekvédelmi szervezet jelöltjére voksolni vasárnap, majd maga a polgármesterjelölt szólt a megjelentekhez. Schlakter rámutatott: a falu szolgálata számára hivatás, szívügy. Schlakter ígéretet tett az embereknek arra, hogy támogatni fogja a falut, mindent tőle telhetőt megtesz. „Isten engem úgy segéljen!"-zárta beszédét.

A politikai beszédek után nagy sikert aratott a Harag György Társulat színművészeinek (Méhes Kati, Nagy Orbán, Nagy Anikó) Vidám percek című zenés-humoros összeállítása.


Schlakter Ferenc az elmúlt években alpolgármesterként bizonyított
Schlakter Ferenc az elmúlt években alpolgármesterként bizonyított


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: